NL / EN
IJsbaan
Ijsbaan
Sinds december 2011 heeft de Arendshoeve de duurzame ijsbaan Antarctica. KEK Events en het IJstheater ontwikkelden hiervoor de ‘duurzame’ show ‘Le Monde Vert’. IJstheatershows kunnen ook op maat geschreven en ontwikkeld worden.

De ijsbaan kan met, maar ook zonder show geboekt worden. Diverse arrangementen met schaatsworkshops inclusief lunch, diner en/of vergadermogelijkheid voor teambuildingsactiviteiten en personeelsuitjes zijn mogelijk.

De ijsbaan is geheel duurzaam doordat de energie die gegenereerd wordt bij het maken van het ijs de aangrenzende kas verwarmd.

Le Monde Vert
In deze vernieuwende theaterproductie op de ijsbaan staan de Aarde en zijn bewoners centraal en kunnen de gasten duurzaamheid op een zeer interactieve manier beleven.

Een geweldig avondvullend showprogramma met professionele schaatsers en artiesten in prachtige kostuums, omlijst door beeld en geluid met heerlijk afwisselende muziek. Diners zullen geserveerd worden met verse authentieke producten en biologische wijnen.

Le Monde Vert kan geboekt worden voor B2B-evenementen en -feesten. Ook kunnen op een aantal data tafels gereserveerd worden door kleinere groepen.