NL / EN
Faciliteiten
Faciliteiten
De Arendshoeve beschikt over de benodigde voorzieningen om uw evenement te laten slagen. Er is voldoende parkeergelegenheid en sinds kort heeft de Arendshoeve een ijsbaan. Naast toiletten zijn er ook een aantal kleedkamers. Met de planten, vijvers, verduistering en verlichting kan de sfeer worden bepaald en er zijn diverse podia.

Meubilair
De wensen op het gebied van meubilair zijn volledig door u invulbaar. We beschikken over verschillende soorten meubilair zoals statafels, dinertafels of congres stoelen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk aanvullend meubilair te huren.


Cateringruimtes
Ook de catering is volledig vrij in te vullen. We werken samen met vele cateraars en helpen u graag een passende cateraar te vinden. Wanneer u al een cateringbedrijf op het oog heeft is dit uiteraard bespreekbaar. In de 2 aanwezige cateringruimtes, heeft de door u geselecteerde cateraar volop de ruimte. Optioneel zijn er koelkasten, een vriezer, een oven, buffettafels en werktafels te gebruiken.

Parkeergelegenheid
De Arendshoeve biedt op eigen terrein plaats aan 400 auto’s of 50 bussen. Wanneer dit is gewenst kan er parkeerbegeleiding ingezet worden.

Planten
De Arendshoeve staat en hangt vol met planten. Deze planten zorgen voor enorm veel sfeer en worden ook functioneel ingezet om verschillende ruimtes te kunnen creëren.

Verduistering
De Arendshoeve heeft de mogelijkheid tot volledige verduistering voor het creëren van de juiste sfeer.

Verlichting
De aanwezige dimbare verlichting zorgt ervoor dat onder andere tafels en bloemarrangementen speciaal kunnen worden uitgelicht.


Vijvers

De Arendshoeve heeft 2 vijvers waarvan 1 met Koi karpers. De vijvers zorgen voor serene sfeer en kunnen gedecoreerd worden met gerbera’s.

Podia
De Arendshoeve heeft podia van diverse afmetingen op te bouwen op elke denkbare plek. Wat dacht u bijvoorbeeld van een podium in het midden van een vijver? Het is tevens mogelijk een tribune of catwalk op maat te plaatsen.

Ijsbaan
De Arendshoeve beschikt over een duurzame ijsbaan die gebruikt kan worden om een bijzondere tint aan uw evenement te geven. Onder het kopje Ijsbaan is meer informatie te vinden.

Audiovisueel
Qua apparatuur beschikken wij over basismateriaal. Voor technisch gecompliceerde presentaties werken wij samen met de beste leveranciers op dit gebied. Deze kunnen ook technische ondersteuning bieden tijdens uw evenement.

Onze basisuitrusting op audiovisueel gebied bestaat uit:
  • WIFI-internetverbinding
  • 5 Beamers met 5 kleinere schermen (met afstandsbediening)
  • 2 Grote doorzichtige schermen (4 x 3 meter)
  • 1 Overheadprojector met scherm
  • 1 Laptop
  • Semiprofessionele geluidsinstallatie
  • 3 Draadloze microfoons
  • Geluidsverbinding van laptop naar geluidsinstallatie


Toiletten
De Arendshoeve heeft 19 toiletten inclusief een toilet voor minder valide bezoekers.

Kleedkamers
De Arendshoeve beschikt over 4 kleedkamers, waarvan 1 met douche.