‘Effect planten: gasten blijven langer zitten’

Planten maken in toenemende mate onderdeel uit van het horecainterieur. Marijntje Tierolff geeft in Misset Horeca 6 tips die je moét weten over planten in de horeca.

Dat planten goed voor je zijn weten wij bij de Arendshoeve - The Garden of Amsterdam al meer dan 20 jaar. Maar toch worden wij altijd erg enthousiast wanneer plantenliefhebbers, zoals Marijntje Tierolff van Shot of Green, dit nog eens onderstrepen. Zij geeft 6 tips voor groen in een horecainterieur.

Zo stelt zij dat planten eigenlijk een ‘must have’ zijn in je horeca interieur waarbij je goed moet nadenken welk type plant geschikt is in jouw horeca gelegenheid. Daarin moet je niet alleen rekening houden met de schoonheid van de plant, maar ook of de plant de ruimte waarin zij komt wel prettig vind qua licht en temperatuur. Ook moet er iemand verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de planten. Wij hebben daar Coen van Zijverden voor. Met zijn groene vingers zorgt hij ervoor dat al onze planten er gezond zijn en blijven.

Het grootste voordeel van planten in de horeca: Mensen zijn ontspannen in een ruimte met veel planten met als resultaat dat ze langer zullen blijven. Een geweldig voordeel als je bijvoorbeeld een netwerkborrel wilt organiseren na een (lange) vergaderdag. Bij de Arendshoeve - The Garden of Amsterdam herkennen wij dit. Mensen voelen zich lekker tussen al het groen.

Wist je dat wij ook een kwekerij hebben? Daar kweken wij groene kamerplanten die ontzettend geschikt zijn voor in de horeca!

gepubliceerd op: 28 oktober 2019

Nieuwsoverzicht
Vraag informatie aan