Open trouwlocatie dag – zondag 22 november 11:00-16:00

Willen jullie trouwen in de mooiste trouwlocatie van Amsterdam en omstreken? Kom zondag 22 november langs tijdens onze open dag van 11:00 tot 16:00!

Gefeliciteerd met jullie verloving. Er breekt een spannende tijd aan voor jullie, namelijk het plannen van jullie bruiloft. Het vinden van jullie droom-trouwlocatie is daarin een belangrijke stap. Wij helpen jullie daar graag bij! Zondag 22 november doen wij mee aan de Open Toptrouwlocatie Route.
De bedoeling van deze dag is om jullie de sfeer van onze locatie te laten proeven. Soms is het moeilijk over te brengen op foto’s hoe de sfeer in het echt is. Zodra je bij ons binnen stapt, zal de warme groene oase jullie omarmen. Alsof je een sprookje binnenstapt. Veel mensen zijn meteen verkocht. Remco, Carolien en Milan zullen rondlopen om jullie rond te leiden en al jullie vragen te beantwoorden. Zij kunnen jullie precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn!

We kleden de locatie weer prachtig aan én we hebben weer een aantal leuke leveranciers te gast:

  • Sumeyye van Totallylove hebben een uitdaging! Namelijk jullie belangrijke dag op een prachtige manier vastleggen. De foto’s die zij maken zijn artistiek, creatief en met perfectionisme gemaakt. Van intieme momenten tot de spectaculaire openingsdans!
  • Anne zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten op de dag zelf, maar ook van de weg ernaartoe, zij schiet jullie graag te hulp als weddingplanner.
  • Willen jullie een waanzinnige taart aansnijden tijdens jullie bruiloft? Kristina van Zzsweetstudio maakt te gekke taarten. Laat je fantasie de vrije loop!
  • Wie droomt er nou niet van een spetterende entree tijdens je bruiloft. En dat doe je in stijl. Maak kennis met New Tailor. Zij meten je een prachtig pak aan zodat je kan stralen op tijdens jullie bruiloft.

Laten jullie weten of je komt? Klik hier of vul dit formulier in.

gepubliceerd op: 17 september 2020

Nieuwsoverzicht
Vraag informatie aan