Open dag – zondag 24 november 11:00-16:00

Willen jullie trouwen in de mooiste locatie van Amsterdam en omstreken? Kom zondag 24 november langs tijdens onze open dag van 11:00 tot 16:00!

Gefeliciteerd met jullie verloving. Er breekt een spannende tijd aan voor jullie, namelijk het plannen van jullie bruiloft. Het vinden van jullie droomlocatie is daarin een belangrijke stap. Wij helpen jullie daar graag bij! Zondag 24 november doen wij mee aan de Open Toptrouwlocatie Route.
Remco, Kim en Milan zullen rondlopen om jullie rond te leiden en al jullie vragen te beantwoorden.

We kleden de locatie weer prachtig aan én we hebben weer een aantal leuke leveranciers te gast:

  • Danu Caris heeft hier al eens een prachtige bruiloft vastgelegd op de gevoelige plaat (zie foto!). Zij maakt de mooiste foto’s van jullie mooiste dag en zet jullie de 24ste ook op de foto!
  • Mrs. Lake is als weddingplanner een kei in het ontzorgen van jullie mooiste dag.
  • Robin en haar team van te leuk trouwen zijn mega creatief en verzorgen te leuke bruiloften.
  • Willen jullie een waanzinnige taart aansnijden tijdens jullie bruiloft? Kristina van zzsweetstudio maakt te gekke taarten. Laat je fantasie de vrije loop!
  • Eva verzorgt met haar gave plop-up bar jullie toost moment tot in de puntjes. Uiteraard verwelkomt zij jullie de 24ste ook met een glaasje bubbels!
  • Wie droomt er nou niet van een spetterende entree tijdens je bruiloft. En hoe kan dat beter dan met begeleiding van Ritmo percussion. Jannuël en zijn mannen zorgen voor een entree die je niet kán missen!

Laten jullie weten of je komt? Klik hier of vul dit formulier in.

gepubliceerd op: 11 november 2019

Nieuwsoverzicht
Vraag informatie aan