SADC FACES – Planten hebben de wind in de zeilen

In de zomer editie van het magazine FACES, gelanceerd door Schiphol Area Development Company (SADC) staat het thema gezondheid centraal. En wat is er nou gezonder dan groen om je heen! Als ‘bewoner’ verschijnt de Arendshoeve met een mooi artikel in deze editie.

In deze derde editie van FACES worden ‘bewoners’/mensen die in de omgeving van Schiphol werken of wonen, geïnterviewd binnen het thema gezondheid. ‘Opvallend vind ik dat het bij de geïnterviewde vaak over bewustwording gaat. Bewuste keuze maken in carrière, de manier waarop je lichaam en geest vitaal houdt en hoe je met de omgeving omgaat.’, aldus Jeanet van Antwerpen, directeur SADC.

In het artikel over de Arendshoeve wordt de magische wereld van The Garden of Amsterdam beschreven. Voor ons erg leuk om te horen met welke verwondering en bewondering mensen onze locatie binnenkomen. Jacob vertelt uitvoerig over de geschiedenis van het bedrijf. En binnen het thema gezondheid kan het effect van planten hierop niet onbeschreven blijven: ‘Allerlei onderzoek heeft bewezen dat planten een positief effect hebben op mensen. Met groen in de woon- en werkomgeving voel je je gezonder en je bent sneller weer gezond met groen om je heen. Bovendien schijnen mensen in ruimtes met veel groen minder agressief en creatiever te zijn’, zo vertel Jacob.

Benieuwd naar het volledige artikel? Klik hier voor de digitale versie van het SADC Magazine FACES.

gepubliceerd op: 18 november 2019

Nieuwsoverzicht
Vraag informatie aan