De mogelijkheden op de Arendshoeve zijn legio….

10 REDENEN OM TE TROUWEN OP DE ARENDSHOEVE – THE GARDEN OF AMSTERDAM

  • Exclusief beschikbaar voor jullie en jullie gasten.
  • Voor kleine en grote bruiloften.
  • Trouwen in de omgeving van Amsterdam.
  • De Arendshoeve is officiële trouwlocatie van de gemeente Haarlemmermeer.
  • In onze kas is het altijd droog en mooi weer.
  • De Arendshoeve is een unieke en romantische feestlocatie (urban jungle) met heel veel planten.
  • Jullie kiezen zelf je cateraar. Uiteraard kunnen we jullie hierbij adviseren.
  • De ruimte is flexibel in te delen. Bepaal samen met ons team hoe je de locatie wil inrichten. Bekijk hier ons portfolio om ideeën op te doen.
  • Al jullie gasten parkeren gratis. Er is volop parkeerruimte, ook voor bussen.
  • Eigenaar Jacob van Zijverden geeft jullie de garantie op een lang en gelukkig huwelijk.

Grote bruiloften

Willen jullie veel mensen uitnodigen? Op de Arendshoeve kan dit tot maximaal 1.000 personen. Jullie vieren je bruiloft dan in een grote ruimte die door de aankleding met planten, bloemen en mooie sfeerverlichting toch heel intiem is. Uiteraard is er ruimte voor een podium, ruimte om te dineren en te dansen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van Turkse bruiloften, Hindoestaanse bruiloften en Marokkaanse bruiloften.

 

Inspiratie

Hieronder alvast een kleine selectie foto’s om je te laten inspireren.
Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons portfolio.

Trouwen in coronatijd op anderhalve meter in de Arendshoeve Podium in de vijver met groene achterwand trouwen in een kas Lichtjesplafond romantisch diner voor bruiloft in de Arendshoeve Trouwen in een kas romantisch met planten en kaarsen Marokkaans - Nederlandse bruiloft in het groen, grote zaal voor diner en feest (10) Bruiloft in de Arendshoeve trouwen in het groen unieke flexibele locatie voor diner en feest (11)

Er was eens…

Er was eens, in een land hier niet zo ver vandaan, een aanstaande bruid. Ze liep rond met een frons. Er moesten zo veel keuzes gemaakt worden! Zo veel mensen tevredengesteld, en zulke hoge verwachtingen waargemaakt… Een paar van haar vriendinnen waren al getrouwd en dat feest was een succes geweest. Zij wilde niets liever dan dat.

Op een dag opende de aanstaande bruid haar rozegouden schootcomputer, toen haar oog op iets bijzonders viel. Het was The Garden of Amsterdam: een groene trouwlocatie in een kwekerij. Haar hart begon sneller te kloppen. Maar zou ze het wel durven? Wat zou haar moeder zeggen, die vond dat alles wit moest zijn op een bruiloft, tot de muren van de trouwlocatie aan toe? Maar al scrollend door de prachtige foto’s stond de beslissing van de bruid vast. Hier zouden zij en haar wederhelft trouwen, al moest ze er hemel en aarde voor bewegen.

De trouwdag brak aan: de eerste gasten arriveerden. De aanstaande bruid sloeg hen gade door een kier van haar kleedkamer, terwijl haar bruidegom de hand in de hare legde. Ze zagen hoe twee vrienden van de bruidegom elkaar aanstootten toen ze door de gang met een bloemenplafond liepen: ‘wow, wat is dit mooi! Het is een koude winterdag maar hier lijkt het wel zomer!’ Even later stapte haar oma binnen, aan de arm vergezeld door twee kritische tantes. Tot opluchting van de bruid verscheen er een brede glimlach op het gezicht van oma toen deze de kroonluchters van amarylissen boven de tafels ontwaarde. De plek met het beste uitzicht op de ceremonie was voor haar gereserveerd.

En die ceremonie… op een troon nam ze plaats, een troon op een podium in het water, omringd door een bloemenzee. Haar witte bruidsjurk had er niet mooier uit kunnen springen dan in dit groene decor. Alle gasten keken als betoverd op naar het bruidspaar tijdens het moment van de kus. Ze was geen aanstaande meer!

Het feest barstte los en het was alsof ze in een nieuw koninkrijk waren beland. Duisternis was ingetreden en alle bloemen gloeiden nu in een zee van lichtjes. Muzikanten speelden en er werd gedanst. In verborgen hoekjes, verscholen achter gigantische planten, maakten gasten foto’s van zichzelf en elkaar. De piano met Monstera plant was die avond een hit op Instagram… De schommel bekleed met bloemen was een goede tweede. En iedereen wilde op de foto met Schillie, de huisschildpad. Verlegen als hij was, hield hij stiekem wel van trouwerijen. Volgens de overlevering was zijn verlegenheid een goed teken voor het bruidspaar…