Entree

Welkom! Als je de Arendshoeve binnenstapt, word je meteen omarmt door al ons groen. Jij en je gasten wandelen via de rode loper de locatie in terwijl je bent omringt door lichtjes, kaarsjes, bloemen en planten.

Ontvangstruimte

Wij maken ruimtes helemaal op maat voor jouw bruiloft. Deze ruimte is erg geschikt als ontvangst of borrelruimte, maar je kunt hier ook heel goed je diner of ceremonie houden!

Ceremonie

Droom jij er van om te trouwen in het groen, omgeven door bloemen? Bij de Arendshoeve zijn er zo veel mooie plekjes voor jullie ceremonie. Trouwen op het grote podium? Of liever met onze enorme Monstera als back-drop? Het kan allemaal!

Diner

Een kroonluchter met bloemen boven je diner tafel. En dan niet zomaar bloemen, maar de prachtig indrukwekkende amaryllis. Al deze bloemen toveren De Arendshoeve om tot een waar sprookje. Een waar jullie je bruiloft kunnen vieren!

Feest

Een bruiloft sluit je natuurlijk af met een waanzinnig feest. Wil je een band? Een grote dansvloer? Betoverende lichtjes? Bij de Arendshoeve kan het allemaal.

Speciale dank aan Totaalfotografie en videosbymichaelbrown voor content voor bovenstaande video’s.

Bekijk hier ons trouwarrangement