Trouwerij reviews

100% tevreden

"We moeten nog trouwen, maar ik ben razend enthousiast. Niet alleen door de schoonheid van deze locatie, maar ook het enthousiasme die we van onze contactpersoon terugkrijgen. Met veel zorg wordt er naar onze wensen geluisterd en we hebben samen al hele mooie plannen vastgesteld. Alles verloopt soepel en snel. 100% tevreden" Susan 30-10-2020

Geweldige communicatie

"Het was absoluut een geslaagde feest geworden. En kan werkelijk zeggen dat het zonder jullie niet gelukt zou zijn. Wij wil jullie echt graag bedanken voor alles wat jullie hadden gedaan en de geweldige communicatie die jullie met ons hadden. Nogmaals, hartstikke bedankt voor alles en wij zijn echt meer dan tevreden met hoe we door iedereen ontvangen en behandeld zijn." Rukia & Khadar 07-06-2019

Zo mooi voor een bruiloft

"Een prachtige “buiten, maar dan binnen” sfeer. Zo mooi voor een bruiloft. Ruime parkeerplekken" Marjolein 18-06-2019

Geweldige bloemenpracht

"Geweldige locatie. Bijzonder, anders dan een gewone locatie door de geweldige bloemenpracht. Aan te bevelen voor zakelijke bijeenkomst maar zeker ook voor bruiloft of personeelsfeest. Multifunctioneel. (Bijna) Alles is mogelijk. The sky is the limit." Annemiek 11-02-2019

Geweldige bruiloft

"Top locatie! Zeer goed geholpen in onze wensen en heel professioneel en behulpzaam. We hebben er een geweldige bruiloft gehad! Zeker een aanrader!" Duygu & Guillaume 23-11-2018

Adembenemend mooi

"Dat de locatie geweldig is en prachtig en adembenemend mooi, dat vertellen de foto’s je wel en de andere reviews. Is ook echt geen woord over gelogen! Wat ik daaraan wil toevoegen: Remco is echt ontzettend bereidwillig om mee te denken, heel relaxed, staat overal voor open, heel prettig in de communicatie en heel gastvrij! Hij en zijn team hebben onze bruiloft in de Arendshoeve echt tot een knallend succes gemaakt. Alle gasten waren helemaal verwonderd door de prachtige locatie, echt een sprookjes bruiloft was het op deze locatie!:-)" Jacobien & Matthijs 20-10-2018

Er wordt continu mee gedacht

"Van het begin tot en met het einde zijn we warm ontvangen door al het personeel van de Arendshoeve. Ze denken continu mee en letten erg goed op details. Ze hebben veel ervaring in wat ze doen en staan open voor alles. Een zeer unieke locatie waar we het liefst elk jaar zouden willen trouwen." Vanessa & Kenny 08-09-2018

Hele mooie dag gehad

"Geweldige locatie!!! Wij zijn super geholpen, al onze wensen zijn opgenomen en uitgevoerd. Met alles werd meegedacht en naar gekeken wat mogelijk was. Hele mooie dag gehad bij de arendshoeve!!!" Charissa & Melroy 22-06-2018

Een fantastische droomplek

"Een hele mooie bruiloft van mijn neef hier gehad. Wat een fantastische droomplek! Geweldig!!!" Ayşe 18-12-2016

Decoratie was geweldig

"Hele mooie bruiloft hier beleefd. De decoratie was geweldig!!" Ernst-Dirk 03-10-2016

Tot in de puntjes verzorgd

"Onze bruiloft op 16 juli was bij de Arendshoeve, we hebben een fantastische, relaxte mooie dag gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd, we hadden ons niet beter kunnen wensen. Contact ook altijd erg fijn. Al met al een dikke 10!" Lynette & Alex 16-09-2016

Droom van een locatie

"Dit is een droom van een locatie, alles mag en alles kan! Er word echt geluisterd naar je wensen. Een echte aanrader voor mensen die graag trouwen in een warme natuurrijke omgeving. Prachtig!" Bianca & Richard 29-05-2015

Vraag informatie aan