Trouwerij reviews

De beste manier om te ontdekken is te lezen hoe andere mensen het hebben gevonden. En jullie zijn zeker niet het eerste en waarschijnlijk ook niet het laatste koppel dat hier het ja-woord geeft aan elkaar. Hieronder delen een aantal bruidsparen hoe zij de mooiste dag van hun leven hebben ervaren. Was het echt de mooiste dag van hun leven? Lees snel verder en bedenk of jullie ook elkaar het ja-woord in de Arendshoeve willen geven!

Enthousiast? Klik snel hier om contact met ons op te nemen.

 

 

Wij waren meteen al verkocht

"Vrijdag 14 februari 2020 is De Arendshoeve- The garden of Amsterdam- het decor geweest van onze bruiloft. We hebben ervoor gekozen om op deze locatie ons diner en feest te houden. Wat een prachtige locatie, adembenemend! Toen wij hier voor de eerste keer binnenkwamen waren wij al verkocht. Een tropische zeer sfeervolle locatie met ontelbaar veel mogelijkheden om het geheel naar wens in te richten. De medewerkers denken met je mee en geven sturing om de dag nog onvergetelijker te maken. Nu, na onze bruiloft zijn wij nog steeds betoverd. Alle elementen die voor ons belangrijk waren zijn ingevuld. Onze familie , kennissen en vrienden zijn nog steeds aan het bijkomen van de fantastische avond. We horen veelvuldig: ‘ het was zo origineel, dit hebben wij nog nooit gezien/ervaren ‘. Kortom, voor een ieder die op zoek is naar invulling voor welke gelegenheid dan ook. Wij zeggen : doen!!!! Remco, Milan , Kim & Bas bedankt voor jullie inzet tijdens onze voorbereidingen en op onze dag zelf. Extra dank aan Jacob voor de mega grote varen die een mooie plaats heeft gekregen in onze woonkamer. " Nahtalie & Vincent 14-02-2020

100% tevreden

"We moeten nog trouwen, maar ik ben razend enthousiast. Niet alleen door de schoonheid van deze locatie, maar ook het enthousiasme die we van onze contactpersoon terugkrijgen. Met veel zorg wordt er naar onze wensen geluisterd en we hebben samen al hele mooie plannen vastgesteld. Alles verloopt soepel en snel. 100% tevreden" Susan 30-10-2020

A team who love their jobs

"What an incredible place! We had the absolute pleasure of having our wedding here and we don't think, we have ever been to a place that is as beautiful as this, every time we visited the venue it felt so special! A great feeling when those front doors slide open to another world! The team who work there are exceptionally friendly and always very accommodating! Remco, Coen and Kim made the whole experience extremely smooth from start to finish, most of the time going above and beyond their jobs, clearly a team who love their jobs! We highly recommend this venue for your next event, it is like no other and we are sure our 180 wedding guests would say the same Thanks Arendshoeve for a fantastic experience, you're an exceptional team and an incredible location! An unforgettable day!" Michelle & Hans 19-10-2020

Geweldige communicatie

"Het was absoluut een geslaagde feest geworden. En kan werkelijk zeggen dat het zonder jullie niet gelukt zou zijn. Wij wil jullie echt graag bedanken voor alles wat jullie hadden gedaan en de geweldige communicatie die jullie met ons hadden. Nogmaals, hartstikke bedankt voor alles en wij zijn echt meer dan tevreden met hoe we door iedereen ontvangen en behandeld zijn." Rukia & Khadar 07-06-2019

Zo mooi voor een bruiloft

"Een prachtige “buiten, maar dan binnen” sfeer. Zo mooi voor een bruiloft. Ruime parkeerplekken" Marjolein 18-06-2019

Geweldige bloemenpracht

"Geweldige locatie. Bijzonder, anders dan een gewone locatie door de geweldige bloemenpracht. Aan te bevelen voor zakelijke bijeenkomst maar zeker ook voor bruiloft of personeelsfeest. Multifunctioneel. (Bijna) Alles is mogelijk. The sky is the limit." Annemiek 11-02-2019

Geweldige bruiloft

"Top locatie! Zeer goed geholpen in onze wensen en heel professioneel en behulpzaam. We hebben er een geweldige bruiloft gehad! Zeker een aanrader!" Duygu & Guillaume 23-11-2018

Adembenemend mooi

"Dat de locatie geweldig is en prachtig en adembenemend mooi, dat vertellen de foto’s je wel en de andere reviews. Is ook echt geen woord over gelogen! Wat ik daaraan wil toevoegen: Remco is echt ontzettend bereidwillig om mee te denken, heel relaxed, staat overal voor open, heel prettig in de communicatie en heel gastvrij! Hij en zijn team hebben onze bruiloft in de Arendshoeve echt tot een knallend succes gemaakt. Alle gasten waren helemaal verwonderd door de prachtige locatie, echt een sprookjes bruiloft was het op deze locatie!:-)" Jacobien & Matthijs 20-10-2018

Er wordt continu mee gedacht

"Van het begin tot en met het einde zijn we warm ontvangen door al het personeel van de Arendshoeve. Ze denken continu mee en letten erg goed op details. Ze hebben veel ervaring in wat ze doen en staan open voor alles. Een zeer unieke locatie waar we het liefst elk jaar zouden willen trouwen." Vanessa & Kenny 08-09-2018

Hele mooie dag gehad

"Geweldige locatie!!! Wij zijn super geholpen, al onze wensen zijn opgenomen en uitgevoerd. Met alles werd meegedacht en naar gekeken wat mogelijk was. Hele mooie dag gehad bij de arendshoeve!!!" Charissa & Melroy 22-06-2018

Een fantastische droomplek

"Een hele mooie bruiloft van mijn neef hier gehad. Wat een fantastische droomplek! Geweldig!!!" Ayşe 18-12-2016

Decoratie was geweldig

"Hele mooie bruiloft hier beleefd. De decoratie was geweldig!!" Ernst-Dirk 03-10-2016

Tot in de puntjes verzorgd

"Onze bruiloft op 16 juli was bij de Arendshoeve, we hebben een fantastische, relaxte mooie dag gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd, we hadden ons niet beter kunnen wensen. Contact ook altijd erg fijn. Al met al een dikke 10!" Lynette & Alex 16-09-2016

Droom van een locatie

"Dit is een droom van een locatie, alles mag en alles kan! Er word echt geluisterd naar je wensen. Een echte aanrader voor mensen die graag trouwen in een warme natuurrijke omgeving. Prachtig!" Bianca & Richard 29-05-2015

Vraag informatie aan