Faciliteiten

Voor een onvergetelijke dag

De Arendshoeve – The Garden of Amsterdam is een ideale trouwlocatie. Jullie als bruidspaar staan centraal, ons team neemt samen met jullie al jullie wensen door. Welke sfeer is gewenst? Romantisch? Bohemian?… alles is mogelijk. Onze arrangeurs richten de feestlocatie met planten, bloemen, vijvers en belichting naar wens in. Willen jullie een festival bruiloft? Onze ruimte is bijvoorbeeld ook geschikt voor foodtrucks.
Het is mogelijk om jullie receptie, diner en feest in aparte ruimtes te organiseren. Elke ruimte in een unieke sfeer uiteraard. De Arendshoeve heeft verschillende soorten meubilair beschikbaar. En willen jullie als aanstaand bruidspaar iets totaal anders? Benoem het… want ook dat kan het team van De Arendshoeve voor de dag van jullie lever regelen.
Jullie bepalen zelf wie de food en drinks op jullie bruiloft leveren. Nog geen idee? De Arendshoeve werkt samen met diverse topcateraars en kan jullie desgewenst adviseren. Uiteraard is er een compleet ingerichte bar en catering-ruimte. En met de overige voorzieningen zit het goed.

Tot maximaal 1.000 personen

Grote bruiloften

Wil je veel mensen uitnodigen? Op de Arendshoeve – The Garden of Amsterdam kan dit tot maximaal 1.000 personen. Jullie vieren je bruiloft dan in een grote ruimte die door de aankleding met planten en bloemen en mooie sfeerverlichting toch als heel intiem zal worden ervaren.

Uiteraard is er ruimte voor een groot podium, ruimte om te dineren en te dansen. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van Marokkaanse bruiloften, Turkse bruiloften en Hindoestaanse bruiloften.


Nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom kijken op onze locatie in Aalsmeerderbrug, vlak onder Amsterdam. Vul het formulier hiernaast in of bel ons op 020 – 30 345 33We beloven jullie: zien is boeken.

Bekijk hier ons trouwarrangement