Planten Webshop

Geef je medewerkers een plant

Nu mensen helaas niet naar onze mooie groene planten locatie kunnen komen, waarom niet het groen naar de mensen brengen!

Vandaar dat we druk bezig zijn met het opzetten van een webshop om onze (te) gekke groene planten te verkopen aan particulieren. Plantaloca 🙂 Spaans voor ‘gekke plant’. Planten zijn hip. Je ziet, hoort en leest het overal. Urban Jungles poppen up. Restaurants, cafés, bars, kantoren maar ook bij mensen thuis wordt het steeds groener. En nu iedereen thuis moet werken is het wel zo leuk je werkplek te verrijken met een mooie groene plant. Je zult merken dat het echt leven in de brouwerij brengt wanneer je huis aangekleed is met een paar mooie bijzondere planten. Voordeel van onze planten is dat ze gemakkelijk te verzorgen zijn. Twee glaasjes water per week en als je ze wilt verwennen om de maand wat Pokon, een licht plekje (niet de volle zon) en ze zullen je niet teleurstellen! Sommige van het assortiment kunnen zelfs verrassen met prachtige en geurende bloemen.

Kleine hint voor HR Managers, MT’s, Directeuren; Geef je werknemers een mooie plant cadeau! Dat koffiezetapparaat of bos bloemen staat er al of is binnen een week weer verdwenen. En denk erom, veel wetenschappelijke artikelen hebben bewezen dat planten enorme voordelen met zich mee brengen.

Zie hieronder 5 voordelen van een plant in huis!

  1. Groen in huis verhoogt de concentratie
  2. Stress niveau gaat omlaag
  3. Lawaai wordt gedempt
  4. Planten zuiveren de lucht
  5. Positieve energie en maakt blij

Wij zouden zeggen; hou het in de gaten, de webshop gaat binnenkort online! Kan je nou niet wachten. Bekijk hier de assortimentsfolder van Plantaloca of de Instagram. Met een belletje of mailtje kan je nu al een mooie plant naar keuze bestellen.

Planten webshop plantaloca

gepubliceerd op: 26 oktober 2020

Nieuwsoverzicht
Vraag informatie aan