Terug naar overzicht

Eventerim

OVH ondernemerscongres

Voor het ondernemers congres van Haarlemmermeer zocht Michiel Smilde van Eventerim een geschikte locatie binnen, hoe kan het ook anders, de gemeente Haarlemmermeer. Onze eigen Jacob mocht tijdens dit congres de gasten verwelkomen op de Arendshoeve. De catering werd verzorgd door De Smaeck, een cateraar uit Haarlemmermeer met een zeer scherp oog voor detail.

Michiel Smilde is een onafhankelijk freelance-, interim- of partime eventmanager of producer. Hij ondersteunt je tijdens het strategische- en creatieve proces, de planning en/of organisatie van een waardevol en memorabel bedrijfs- of publieksevenement. Hij is ontzettend gedreven, betrokken en een inlevende partner in communicatie en hij helpt graag om dromen en ambities te realiseren.
Daarnaast is hij bestuurslid van ‘Convention Bureau Event Park Amsterdam‘. Samen met anderen in Haarlemmermeer gevestigde MICE professionals, waaronder de Arendshoeve, streeft hij naar een bredere (inter)nationale bekendheid en een intensievere samenwerking binnen de bijzondere evenementenregio Haarlemmermeer.

Aantal gasten:

200

Faciliteiten:

Podium | Plenair | Congres | Netwerkborrel | Diner

Vraag informatie aan